ذره بین اکو موبایل

جی 6 ال جی زیر ذره بین اکوموبایل

G6 LG

نقد و بررسی جی 6 ال جی

هر گوشی ای که تولید می شود سعی دارد تا سهمی از بازار را به دست بگیرد ولی قبل از اینکه یک گوشی تلفن هوشمند به مرحله تولید و عرضه در بازار برسد مهندسین و طراحان سعی می کنند تا با جایگذاری یک ویژگی کلیدی و مفهومی در آن مدل، توجه کاربران و علاقه مندان را جلب کنند و کلا به طور اختصاصی شرکت ال جی در زمینه تولید اسمارت فون همیشه یادآور صفحه نمایش خمیده است و توانسته است سهمی از بازار را به دست بگیرد ولی اگر بخواهیم به طور منطقی به این موضوع بنگریم باید بگوییم که این شرکت کره ای فاصله بسیار زیادی با رقبای خود دارد و در تلاش است تا خود را به غول های این صنعت هر روز نزدیک و نزدیکتر کند و گوشی جی 6 ال جی یکی از مدل هایی است که این شرکت برای داغ تر شدن رقابت و این ماراتن سنگین تولید و روانه بازار کرده است که در این مقاله می خواهیم به صورت مفصل درباره ابعاد و ویژگی های مختلف جی ال جی صحبت کنیم پس تا انتها با اکوموبایل همراه باشید.

بعد از رونمایی از جی 6 ال جی تمام منتقدین بالاتفاق اعتقاد داشتند که جی 6 زیباترین و بهترین مدلی است که در چندین سال پیش توسط ال جی طراحی و تولید شده است و بعد از اینکه در بدنه جی 5 از فلز استفاده کرده بود این بار در جی 6 ال جی از ترکیب شیشه و فلز استفاده شده است و همین نکته باعث اهمیت بررسی این گوشی هوشمند شده است زیرا که همین تغییر بزرگ در طراجی باعث شده تا این مدل در مرکز توجهات قرار بگیرد.

طراحی جی 6 ال جی

ال‌جی جی ۶ در برابر نفوذ مایعات و گردوغبار مقاوم است که در همین راستا ال‌جی موفق شده است برای جی 6 گواهی IP68 را از مؤسسه‌ی IEC دریافت کند؛ بنابراین پرچم‌دار جدید ال‌جی در برابر پاشش آب، نفوذ گردوغبار مقاوم است و می‌تواند تا ۳۰ دقیقه در عمق ۱ متری آب دوام بیاورد. پشتیبانی از این قابلیت باعث می‌شود با خیال راحت در زیر باران از گوشی خود استفاده کنید و نگران افتادن گوشی در جوی آب و موارد مشابه نباشید.

یکی از نقاط قوت این گوشی که همسان با پرچمداران این حوزه است مقاومت در برابر گرد و غبار است و در همین راستا این شرکت کره ای برای این مدل از مؤسسه IEC موفق به اخذ گواهینامه IP68 شده است و این به این معناست که علاوه بر مقاومت در برابر گرد و غبار این گوشی در برابر آب نیز مقاوم است و می تواند به مدت 30 دقیقه در عمق 1 متری آب دوام بیاورد و شاید یکی از مهم ترین فاکتور برای خرید در بین کاربران همین نقطه قوت است.
پنل جلوی جی ۶ به لطف گوشه‌های گردی که دارد، ظاهر مدرنی به خود گرفته است؛ علاوه‌ بر این، ال‌جی گوشه‌های نمایشگر را نیز گرد کرده است تا ضمن هماهنگی با طراحی پنل، مقاومت نمایشگر در برابر صدمات ناشی از ضربه افزایش یابد. ال‌جی بر خلاف همتای کره‌ای خود، از نمایشگر خمیده استفاده نکرده است؛ کره‌ای‌ها دلیل اتخاذ این تصمیم را مقاومت بسیار پایین‌تر نمایشگرهای خمیده نسبت به نمونه‌های مسطح و در عین حال، لمس‌های تصادفی مکرر در گوشی‌های مجهز به این نوع از نمایشگرها می‌دانند.

نمایشگر 6 جی ال جی

صفحه نمایش lg g6 اکوموبایل

همواره نمایشگر گوشی‌های هوشمند، یکی از مهم‌ترین مشخصه‌های سخت‌افزاری آن‌ها است و به‌نظر می‌رسد ال‌جی‌ نیز از این موضوع آگاهی دارد، چرا که به‌‌طور حتم نمایشگر FullVision جی ۶، یکی از مهم‌ترین نقاط قوت آن است. ال‌جی برای این گوشی از یک پنل ۵.۷ اینچی از نوع IPS LCD‌ استفاده کرده است. مساحت این نمایشگر معادل یک نمونه‌ی ۵.۵ اینچی با نسبت تصویر مرسوم ۱۶:۹ و عرض آن با یک نمایشگر ۵.۲ اینچی با نسبت ۱۶:۹ یکسان است.

رزولوشن نمایشگر جی ۶ معادل ۱۴۴۰×۲۸۸۰ پیکسل است؛ این رزولوشن تراکم ۵۶۴ پیکسل بر اینچ برای نمایشگر ۵.۷ اینچی جی ۶ را به ارمغان می‌آورد و از آنجایی که ساختار زیرپیکسل‌های این گوشی از نوع کلاسیک RGB است، تعداد زیرپیکسل‌ها برای هرکدام از رنگ‌های اصلی برابر است و این موضوع باعث می‌شود نمایشگر جی ۶ حتی از نمونه‌های سوپر امولد نیز شارپ‌تر باشد.

نرم افزار جی 6 LG

نرم افزار و رابط کاربری جی 6 ال جی

جی 6 با اندروید 7.1.1 به بازار عرضه می شود و نسخه 6.0 از رابط کاربری UX ال جی روی آن قرار گرفته است. در این نسخه بیشتر شاهد بهبودهای ظاهری هستیم و عملکرد رابط کاربری تقریباً دست نخورده باقی مانده است.

برای مثال حالا همه ی آیکون ها کادر مربع شکل با گوشه های گرد دارند که یک دستی بیشتری ایجاد می کند و البته با گوشه های گرد صفحه نمایش و بدنه ی دستگاه همخوانی دارد. البته اگر بخواهید می توانید آیکون ها را به حالت قبل برگردانید، درست مثل بخش کشوای اپلیکیشن ها که در جی 5 حذف شد اما به شکل نرم افزاری قابل فعال کردن است.

طول نمایشگر جی 6 دقیقاً دو برابر عرض آن است و بر همین اساس می توانید صفحه نمایش را از وسط دقیقاً به دو مربع هم اندازه تقسیم کنید. حتی در برخی اپلیکیشن های معدود مثل تقویم یا ایمیل می توانید در هر نیمه ی تصویر یک عملکرد مجزا در همان اپلیکیشن انجام دهید.

البته هیچکدام از این قابلیت ها آنقدری کاربردی نیستند که بود و نبودشان حیاتی باشد و بیشتر به نظر می رسد ال جی در تلاش بوده نشان دهد نسبت تصویر 2:1 چه کاربردهایی می تواند داشته باشد. متفاوت ترین کاربرد تقسیم صفحه به اپلیکیشن دوربین مربوط می شود که در بخش مربوطه توضیح خواهیم داد.

اسپیکر

اسپیکر جی 6 ال جی

اسپیکر، هیچ‌گاه نقطه‌ی قوت پرچم‌داران ال‌جی نبوده است. جی ۴ و جی ۵ هر دو از یک اسپیکر‌ بهره می‌بردند. این روند در جی ۶ نیز ادامه یافته است، با این تفاوت که پرچم‌دار ۲۰۱۷ ال‌جی اکنون از استاندارد ضد آب IP68 بهره می‌برد. این استاندارد به معنی کاهش حجم صدای خروجی است، موضوعی که پیش از این در گوشی‌های سایر برند‌های موبایل اعم از سامسونگ و اپل شاهد آن بوده‌ایم.

اسپیکر به‌کاررفته در جی ۶، حجم و کیفیت صدای خروجی مطلوبی دارد؛ با این حال به هیچ وجه قابل مقایسه با نمونه‌های استریو و توانمند به‌کاررفته در برخی محصولات مانند اچ‌تی‌سی ۱۰ نیست.

ایرفون‌ جی ۶ مشابه نمونه‌ی عرضه‌شده با پرچم‌دار سال گذشته‌ی ال‌جی (حداقل از لحاظ ظاهری و کیفیت پخش صدا) است. اگر موسیقی بخش بزرگی از زندگی شما را تشکیل می‌دهد و زمان زیادی را صرف لذت بردن از آن می‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم که خرید هدفون‌‌های بهتر و باکیفیت‌تری را در کنار جی ۶ در نظر بگیرید.

حسگر اثر انگشت

ال‌جی همانند گذشته، حسگر اثر انگشت پرچم‌دار خود را در پنل پشت و زیر دوربین جا داده است. این حسگر با دکمه‌ی پاور گوشی یکپارچه شده و دسترسی به آن به سادگی امکان‌پذیر است. فرایند راه‌اندازی حسگر اثر انگشت جی ۶ بسیار ساده است و شناسایی انگشت کاربر به سرعت انجام می‌گیرد؛ ضمن آنکه باز کردن قفل گوشی نیز با این حسگر، بسیار سریع و تقریبا آنی است.

دوربین

دوربین جی 6 ال جی

شرکت کره ای در نسخه قدیمی تر خود یعنی در نسخه جی 5 از یک دوربین دوگانه استفاده کرده بود ولی در این نسخه با وجود اینکه از همان دو دوربین استفاده کرده است ولی یک قابلیت بسیار جذاب به نام عکاسی از دو زاویه دید متفاوت را به کاربران ارائه داده است به طور مثال گوشی های دیگری نیز از دو دوربین استفاده کرده اند ولی به منظور افزایش عمق میدان عکاسی یا افزایش کیفیت از این قابلیت استفاده می کنند ولی جی 6 ال جی از این قابلیت برای عکاسی از دو زاویه دید مختلف استفاده کرده و تجربه بسیار جذاب و فوق العاده ای را به کاربران ارائه می دهد.

ال‌جی در دوربین‌های اصلی جی ۶ ال جی از دو سنسور مشابه بهره برده است. استفاده از دو سنسور ۱۳ مگاپیکسلی IMX258 ساخت سونی در این بخش، به کاربران اطمینان می‌دهد که کیفیت تصاویر خروجی در هر دو حالت عکاسی تفاوتی با یکدیگر نخواهد داشت (جی ۵ از سنسور‌های ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی در بخش دوربین اصلی خود استفاده می‌کرد). تفاوت اصلی ماژول‌های دوربین جی ۶، لنز‌های به‌کاررفته در آن‌ها است. نسخه‌ی استاندارد از لنز ۷۱ درجه‌ای با f/1.8 و لرزش‌گیر اپتیکال بهره می‌برد. این در حالی است که ماژول واید دوربین به لنز با زاویه‌ی دید ۱۲۵ درجه‌ و f/2.4 مجهز شده که البته فاقد لرزش‌گیر اپتیکال است. بدین ترتیب کاربران با توجه به سوژه‌ی مورد نظر قادر خواهند بود از ماژول دوربین با زاویه‌ی دید متناسب با نیاز خود بهره ببرند.

ما در قسمت اول جی 6 ال جی زیر ذره بین اکوموبایل سعی کردیم تا بخش از ویژگی ها و ابعاد این مدل را بررسی کنیم و در قسمت دوم تمام ابعاد این گوشی هوشمند را بررسی خواهیم کرد. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و بی صبرانه منتظر هستیم تا شما نیز نظرات و تجربیات خود را درباره جی 6 ال جی با ما و دیگر علاقه مندان در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *