ذره بین اکو موبایل

ردمی نوت 7 زیر ذره بین اکوموبایل

ردمی نوت 7 زیر ذره بین اکوموبایل

نقد و بررسی ردمی نوت 7:

اگر ذره بین اکوموبایل را دنبال کرده باشید باید به خاطر داشته باشید که ما در مقالات ذره بین اکوموبایل زیاد اشاره کرده ایم که از چند سال پیش شرکت هایی مثل هوآوی و شیائومی برای اینکه بتوانند با غول های بزرگ همچون اپل و سامسونگ رقابت کنند سعی کردند تا با اتخاذ استراتژی جدیدی وارد بازار شوندو این استراتژی، هجوم به بازار گوشی های میان رده است و در همین راستا می توان به گوشی های سری p هواوی اشاره کرد و در این مقاله قصد داریم تا درباره ردمی نوت 7 شرکت شیائومی صحبت کنیم که این شرکت هم نیز همچون هواوی با همین استراتژی و تاکتیک به دنیای اسمارت فون ها وارد شد.

و باتوجه به سبقه این دو شرکت مفهوم جدیدی را وارد دنیای تلفن های هوشمند کردند و شاید دنیای گوشی های میان رده را باید مدیون شرکت هایی همچون شیائومی و هواوی دانست که با ورود خود به این سرزمین مقرون به صرفه حتی شرکت بزرگی همچون سامسونگ را وادار کردند تا این شرکت نیز سعی کند تا بازار گوشی های میان رده را از دست ندهد ولی اپل همچنان اعتقادی به این موضوع ندارد و همچنان استراتژی خود را ادامه می دهد و هنوز شعر معروف متفاوت فکر کن را ادامه می دهد ولی در آخرین مدل خود یعنی آیفون 11 و آیفون 11 پرو با ارائه قیمت بسیار مناسب نشان داد که اپل هم سعی دارد تا با کنترل قیمت از بازار دور نماند.

و در عین ناباوری شیائومی با استراتژی گوشی های قدرتمند با قیمت بسیار مناسب توانسته بازار بزرگی را به دست بگیرد و شاید باورتان نشود که این محصول بازار هندوستان را به سیطره خود در آورده است. و ردمی تصمیم گرفته است تا با تمرکز بر روی فروش اینترنتی و در انحصار شیائومی به فعالیت خود ادامه دهد.

ردمی نوت 7 با استفاده از چیپست اسنپدراگون 660 کوالکام  و باتری 4000 میلی آمپر و بسیاری از امکانات دیگر روانه بازار شده است که در این مقاله از ذره بین اکوموبایل قصد داریم به نقد و بررسی این گوشی هوشمند بپردازیم، پس سعی کنید تا در ادامه با ما همراه باشید.

ترک عادت در زبان طراحی

طراحی ردمی نوت 7

شاید طراحی ردمی نوت 7 نقطه عطفی در طراحی گوشی های ردمی باشد زیرا پیش از این شرکت همیشه از قاب های فلزی استفاده می کرد ولی با استفاده از پلاستیک در این گوشی سنت شکنی کرد و در پنل جلویی و عقبی گوریلا گلس 5 استفاده شده است که به شدت استفاده از گوشی را خطرناک کرده است و شما می توانید با استفاده از یک قاب از هر اتفاق احتمالی جلوگیری کنید و شرکت ردمی فکر این موضوع را نیز کرده است و یک قاب در جعبه این گوشی قرار داده تا خیال خریداران را راحت تر کند.

یکی از ویژگی های شرکت هواوی و شیائومی عرضه گوشی های خود در رنگ های بسیار جذاب است که شاید بتوان همین ویژگی را یکی از دلایل محبوبیت این برند در بین علاقه مندان به گوشی های هوشمند کرده است ردمی نوت 7 در سه رنگ صورتی، آبی و مشکی روانه بازار شده است که مهم ترین ویژگی بصری این مدل رنگ گرادیانی آبی و بنفش پنل پشتی ردمی نوت 7 است که بسیار آن را جذاب و کاربر پسند کرده است و شاید بیرون زدگی دوربین در قاب پشتی یک مقدار بیش از حد است و کمی می تواند در ظاهر این مدل اختلال ایجاد کند چون شما نمی توانید آن را بر روی قاب پشتی روی زمین بگذارید.

نکته بعدی که باید درباره طراحی ردمی نوت 7 به آن اشاره کرد سنسور اثر انگشت این مدل است که سرعت بسیار بالایی نسبت به هم سطحان خود دارد، سرعت بازگشایی قفل گوشی با این حسگر بالاتر از رقبای هم‌قیمت بوده و در رده‌ی بهترین‌های بازار بزرگ میان‌رده‌ها قرار دارد.

نمایشگری با رزولوشن باورنکردنی

صفحه نمایش xiaomi redemi note7

 

ردمی نوت 7 مجهز به صفحه نمایش IPS LCD است که نسبت تصویر 19.5 به 9 که با رزولوشن 2340 در 1080 و تراکم پیکسلی 409 DPI نمایش جذابی دارد و برای یک میان رده حتی می تواند یک معجزه محسوب شود زیرا رزولوشن فوق العاده این مدل امروزه توسط غول های بزرگ برای پرچمداران استفاده می شود ولی نکته عجیب در ردمی نوت 7 استفاده از صفحه نمایش های LCD است که شاید بسیار عجیب باشد که با وجود صفحات امولد هنوز از LCD ها استفاده شده است.

نکته ای که امروزه در دنیای اسمارت فون ها بسیار حساس شده فضایی است که صفحه نمایش از نمای جلویی اشغال کرده است که نمایشگر ردمی نوت 7 تقریبا 81 درصد از نمای جلویی را اشغال کرده است.

ردمی نوت ۷ در تست حداکثر روشنایی اکوموبایل با الگوی ۵۰ و ۱۰۰ درصد سفید رقم ۴۱۰ نیت را بدست آورد که بالاتر از متوسط میان‌‌رده‌های بازار است. رنگ‌مشکی با تولید ۴.۲ نیت روشنایی عمیق نیست و همین مساله به کنتراست نمایشگر ضربه می‌زند؛ کنتراست Native ردمی نوت ۷ تنها ۹۷.۷ محاسبه شد که چندان رضایت‌بخش نیست. انتخاب تنظیم خودکار روشنایی تاثیر در حداکثر روشنایی ندارد و در این حالت نیز روشنایی به ۴۱۰ نیت محدود می‌شود. کم‌ترین روشنایی نمایشگر این گوشی تنها ۰.۶ نیت است از این رو استفاده از آن در محیط‌های تاریک چندان آزارتان نخواهد داد.

پیش از بررسی نمایشگر ردمی انتظار دقت رنگ بالا و پشتیبانی از فضای رنگ گسترده را نداشتیم و حدسمان نیز تا حدودی صحیح بود، بیشترین پوشش فضای رنگی sRGB مربوط به حالت Increased Contrast با ۹۸.۷ درصد و کم‌ترین پوشش این فضا برابر ۹۵.۲ برای حالت Standard می‌شود. خبری از پوشش فضای رنگی گسترده مانند P3 نیست اما این مساله به هیچ‌عنوان یک نقص برای گوشی ارزانی همچون ردمی نوت ۷ محسوب نمی‌شود. در بحث دقت‌رنگ حالت استاندارد با خطای ۳.۴ دقیق‌ترین حالت در فضای رنگی sRGB است و دو حالت تصویر دیگر خطای نزدیک به ۶ دارند. در مجموع باید گفت نمایشگر ردمی نوت ۷ چیز شگفت‌انگیزی ارائه نمی‌کند اما شیائومی تعادل را کاملا رعایت کرده و یک نمایشگر قابل‌قبول در این بازه‌ی قیمتی ارائه کرده است.

نرم افزار و رابط کاربری ردمی نوت 7

رابط کاربری ردمی نوت 7

شرکت شیائومی در ردمی نوت 7 از اندروید پای استفاده کرده است ولی با فضایی چینی، شاید استفاده از این نسخه اندروید که فضایی چینی دارد کمی برای کاربران عجیب باشد به طو مثال زمانی که شما این گوشی را خریداری می کنید تعدادی از اپیکیشن های مناسب کشور چین بر روی این گوشی وجود دارد که حتی بعضی از آنها قابل حذف نیست و از طرفی اپلیکیشن های مرتبط با گوگل به صورت پیش فرض روی این مدل نصب نیست. ولی می توانید ان ها را خودتان نصب کنید و این شاید کمی در یک گوشی اسمارت فون امروزی عجیب و غریب باشد.

اگر بخواهیم درباره رابط کاربری شیائومی ردمی نوت 7 اظهار نظر کنیم باید بدانیم که در این مدل از رابط کاربری MIUI10 استفاده شده است که تا به امروز نشان داده است که رابط کاربری بسیار سریع و روانی است و اکثریت از این مدل راضی بوده ند.

ردمی نوت ۷ به سیستم تشخیص چهره نیز مجهز شده است که طبق انتظار با کمک دوربین سلفی قفل و الگوریتم‌های نرم‌افزاری قفل گوشی را باز می‌کند. حداقل باز بودن یک چشم برای عملکرد این قابلیت لازم است و در محیط‌های کاملا تاریک نیز نمی‌توان از آن استفاده کرد؛ شاید راهکار افزایش روشنایی نمایشگر یا مواردی از این دست تاحدودی می‌توانست به کم‌رنگ‌تر شدن این مشکل کمک کند که متاسفانه خبری از آن نیز در ردمی نوت ۷ نیست. برای آشنایی بیشتر با قابلیت‌های رابط کاربری MIUI شیائومی می‌توانید به بخش «نرم‌افزار و رابط کاربری» در بررسی گوشی می ۸ مراجعه کنید.

ما در این مقاله سعی کردیم تا بخشی از ابعاد و ویژگی های فنی شیائومی ردمی نوت 7 به زبان ساده با شما در میان بگذاریم و امیدواریم شما نیز از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و بی صبرانه منتظر نظرات و تجربیات شما درباره ردمی نوت 7 هستیم و در انتها شما می توانید قسمت دوم ردمی نوت 7 زیر ذره بین اکوموبایل را در قسمت ذره بین اکوموبایل دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *