سامسونگ گلکسی مدل A920
این روزها بازار گوشیهای میانرده آنقدر داغ شده است
که تولیدکنندگان سعی میکنند توجه ویژهای به این بازار داشته باشند؛
تا جایی که برخی از ویژگیهای گوشیهای بالارده
و بعضا پرچمدار خود را در این رسته قرار میدهند تا بخت خریده شدن این سری را افزایش دهند.
نمایشگر
طراحی زیبا و استفاده نمایشگر با کیفیت عالی از این ویژگیها هستند.
سری A سامسونگ هم با همین هدف به وجود آمدهاند.
بعد از موفقیت این سری،حالا سامسونگ یک گوشی موبایل بانمایشگر بزرگ رادر سال 2018 معرفی و به این سری اضافه کرد.
گوشی «سامسونگ گلکسی A9 2018 دو سیمکارت» بزرگترین گوشی این سری است و یک میانردهی باکیفیت بهحساب میآید.
سختافزاری
سختافزاری که میتواند برای انجام بسیاری از امور مفید باشد،
بدنهی زیبا و چشمنواز، نمایشگری که کیفیتش چشمها را خیره میکند،
حسگر اثرانگشت و تشخیص چهره برای امنیت بیشتر
دوربین
دوربین چهارگانه که تصاویر فوقالعاده ثبت میکند از مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گلکسی مدل A920 میانرده هستند.
گفتنی است رم این محصول هم دارای 6 گیگابایت ظرفیت است که میزان مطلوبی به حساب میآید.
در این گوشی موبایل از صفحهنمایش AMOLED استفاده شده است
و تراکم پیکسلی 392 پیکسل بر اینچ دارد که نشان از کیفیت صفحهنمایش قوی این محصول دارد.
از دیگر ویژگیهای این محصول میتوان به پردازنده اسنپدراگون 660 و 128 گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد.
Galaxy A9 از معدود گوشیهایی است که با دربین چهارگانه بسیار قوی به بازار عرضه شده است.
گفتنی است این محصول سامسونگ به فناوری شارژ سریع و شبکه شارژ بیسیم ANT+ مجهز است.
نقد و بررسی گوشی سامسونگ A920
شرکت سامسونگ همواره توانسته گوشی های هوشمند متعددی را با قابلیت های مختلف روانه بازار کنند. از جمله گوشی های پرچمدار مقرون به صرفه این شرکت، سری A آن است. در سال 2018 اما این شرکت، دست به کار عجیبی زد. سامسونگ در گوشی پرچمدار مقرون به صرفه (میان رده رو به بالا!) خود در مدل A9 2018-SMA920 یا به اختصار گوشی سامسونگ A920 از چهار دوربین در پشت گوشی استفاده کرد. استفاده از چهار دوربین در آن سال، تنها برای گوشی های پرچمدار استفاده می شد، به همین خاطر باعث استقبال بسیاری از طرفداران این شرکت شد. در ادامه به نقد و بررسی این مدل می پردازیم.
طراحی و رنگ A920
سامسونگ گلکسی A920 دارای طراحی بسیار زیبا با قاب فلزی و جلو و عقب شیشه ای است که ظاهر گوشی را بسیار زیبا کرده است. علاوه بر آن، احساس لمس بدنه نیز مطبوع و راحت می باشد. این مدل، از ابتدا در سه رنگ تولید شد. معروفترین این رنگ ها، رنگ آبی لیمونادی و صورتی حبابی است. این رنگ ها، با سایه روشن های مخصوص بدنه، می تواند باعث ظاهر منحصر به فرد این مدل شوند. علاوه بر این دو رنگ، رنگ مشکی نیز برای علاقمندان به این رنگ پرطرفدار نیز تولید شد که از همان سایه روشن زیبای قاب پشتی استفاده کرده است.
با توجه به لیز بودن قاب پشتی، توصیه می شود این مدل را با هر دو دست نگه دارید! چرا که مانند همه گوشی های پشت شیشه ای، تا حدودی امکان سُر خوردن وجود دارد. علاوه بر این، رد اثر انگشت نیز بر روی قاب های شیشه ای بیشتر نشان داده می شود که با این جنس، طبیعی است. اسکنر اثرانگشت نصب شده در پشت به خوبی زیر انگشت سبابه قرار می گیرد و دور از دسترس نیست. دکمه های پاور و کم و زیادکردن صدا نیز همانند مدل های هم رده، جایگاه خوبی در کنار گوشی دارند.
به طور کلی می توان گفت جنس بدنه، طراحی و رنگ های استفاده شده برای این مدل، از کیفیت مطلوبی برخوردار بوده و زیبایی بصری مناسبی را برای کاربران به همراه خواهد داشت.
سایز و وزن گوشی
A920 در رده خود، مدل نسبتا بزرگی محسوب می شود. به همین خاطر برای افرادی مناسب است که به دنبال گوشی های سایز بزرگ و فبلت های قدرتمند تر هستند. گوشی سامسونگ A920 با ابعاد 162.5 x 77 x 7.8 میلیمتر، با داشتن صفحه نمایش 6.3 اینچی، از اندازه قابل قبول و نسبتا بزرگی برخوردار است. این مدل تنها کمی بلندتر و عریضتر از Samsung Galaxy Note 9 ساخت همین شرکت است.
این مدل که می توان آن را در دسته فبلت ها نیز قرار داد، 183 گرم وزن دارد. این بدان معناست که در حالی بدون شک یک گوشی بزرگ در دست دارید، اما احساس سنگینی و طاقت فرسا بودن گوشی را نداشته و جزء وزن های معمولی دسته بندی خواهد شد. به همین خاطر، استفاده طولانی مدت از این گوشی، آزاردهنده و سخت نخواهد بود.
دستیار صوتی سامسونگ
دستیار صوتی سامسونگ در برخی مدل ها توسط دکمه مجزا و در برخی مدل ها به روش های دیگری در دسترس خواهد بود. در لبه سمت چپ گوشی سامسونگ A920 دکمه فیزیکی دیگری وجود دارد. این دکمه با نام Bixby سامسونگ شناخته می شود که برای استفاده از Bixby یا دستیار صوتی سامسونگ مورد استفاده قرار می گیرد. قرار دادن این دکمه در یک گوشی غیر از چرپمداران این شرکت، توانسته به قابلیت های این گوشی و مشابهت آن به پرچمداران گران قیمت بیفزاید.
رابط کاربری
متأسفانه گلکسی A9 (2018) مانند بسیاری از گوشیهای میانرده سامسونگ، با نسخهای از اندروید عرضه میشود که از همان ابتدا عقب تر از سایر هم رده ها بوده است. این مدل از Android 8.0 Oreo استفاده می کند. در حالی که آخرین نسخه اندروید، یعنی Android 9 Pie ماه ها پیش از ارائه این مدل منتشر شده است. در این مدل از رابط کاربری Samsung Experience 9.0 استفاده می شود. برای این گوشی پرچمدار مقرون به صرفه، انتظارات استفاده از نسخه بهتری از رابط کاربری بود که متاسفانه انجام نشده است. در نهایت شاید این مدل، از رابط کاربری مناسبی نسبت به رقبای خود در این رده قیمتی برخوردار نباشد که از نقاط ضعف آن محسوب می شود.
سامسونگ A920 به طور پیشفرض در آن سال، با اندروید 8 عرضه شد. اما قابلیت ارتقا این گوشی به اندروید 9 نیز فراهم شد و می توان آن را به اندروید 9 یا پای، آپدیت کرد. طبق بررسی های انجام شده، اندروید در این مدل به خوبی کار می کند و سرعت گوشی سامسونگ A920 در انجام فعالیت ها بسیار مناسب و بدون هنگی خواهد بود.
طبق آزمایشات انجام شده، A920 در هنگام اجرای بازی های سنگین مانند PUBG حتی در تنظیمات HD و بالا عملکرد مناسبی داشته و دمای گوشی بیش از حد بالا نمی رود. این ویژگی باعث شده تا انتخاب مناسبی برای گیمر ها باشد.
صفحه نمایش
از جمله نقاط مثبت و قوت مدل پیش رو، بدون شک صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت آن است. به طوری که بسیاری از طرفدارن این مدل، صفحه نمایش آن را دلیل اصلی خرید خود اعلام می کنند و از آن راضی هستند. Samsung Galaxy A9 (2018) دارای صفحه نمایش 6.3 اینچی از مدل Super AMOLED Full HD+ است و رنگ های آن متنوع، روشن و با کیفیت می باشد. رزولوشن این مدل، 1080 در 2220 است. این رزولوشن شاید نتواند با کیفیت QHD در گلکسی اس 9، اس 9 پلاس و نوت 9 برابری کند، اما با توجه به قیمت آن، استفاده از صفحه نمایش فول اچ دی پلاس در گلکسی A920 بسیار گزینه مناسب و رو به بالایی است.
این مدل، از 16 میلیون رنگ پشتیبانی می کند که در نوع خود مقدار ویژه ای است. به دلیل این ویژگی های به کار برده شده، این گوشی توانسته تا تصاویر و صحنه های با کیفیت بالا را به نمایش بگذارد. صفحه نمایش امولد بدون بریدگی در لبه ها توانسته نمایشگر این مدل را به یکی از محبوبترین ها در رده قیمتی خود تبدیل کند.
دوربین
همانطور که در بخش های قبل به آن اشاره کردیم، دوربین های این مدل، نقطه قوت آن محسوب می شود. حضور 4 دوربین در پشت و یک دوربین سلفی، باعث شده تا این مدل نسبت به مدل های هم رده خود، از کیفیت عکاسی و فیلم برداری نسبتا بالایی برخوردار باشد.
دوربین پشت
شرکت سامسونگ ترجیح داده تا در این مدل، از دور بین چهارگانه خطی در پشت گوشی استفاده کند. استفاده از چهار دوربین در یک گوشی که پرچمدار نیست، کار ویژه ای محسوب می شود و می تواند کیفیت عکس های گرفته شده با این مدل را تا حد زیادی ارتقا دهد.
- نخستین دوربین، دوربین اصلی 24 مگاپیکسلی است که گزینه پیشفرض در حالت خودکار است. این دوربین می تواند عملکرد قابل توجهی در عکاسی با نور کم داشته باشد و کیفیت مناسبی را از خود به نمایش می گذارد. این مدل، با دریچه دیافراگم f/1.7 ارائه شده است
- برای دومین دوربین، در مرحله بعدی یک لنز 8 مگاپیکسلی با زاویه گشودگی 120 درجه قرار داده شده است که به شما امکان می دهد جزئیات بیشتر را در هر شات ثبت کنید.
- دوربین سوم، که در این مدل استفاده شده است، یک دوربین تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی است که داده های مورد استفاده در حالت تاری پس زمینه Live Focus سامسونگ را جمع آوری می کند.
- در نهایت هم در این قسمت، یک لنز تله فوتو 10 مگاپیکسلی وجود دارد که زوم اپتیکال 2 برابری را بر روی دوربین اصلی ارائه میکند و به شما امکان میدهد، زوم با کیفیت و بیشتری را داشته باشید.
این چهار دوربین، می توانند عکس های مناسبی را ثبت کنند، اما اینکه از بهترین مدل ها در نوع خود استفاده نشده است، واقعیتی انکار ناپذیر است.
نرم افزار دوربین
تا کنون، شرکت سامسونگ ویژگی های نرم افزاری مختلفی را در دوربین های عکس برداری قرار داده است، اما همچنان این شرکت معتقد است که حرکت به سمت سخت افزار نتایج بهتری به همراه خواهد داشت.
برخی از پیشرفت های نرم افزاری را در این مدل می توان به راحتی مشاهده کرد. برای مثال، در نور کم، نرمافزار دادههای چهار پیکسل از سنسورهای اولیه (فناوری pixel-binning) را برای بهبود کیفیت تصویر ترکیب میکند. یا یک بهینهساز صحنه هوشمند وجود دارد و دوربین زمانی که چشم شما بسته باشد، با اعلان «شاید چشمک زده باشد» به شما هشدار میدهد. این ویژگی، از مصیبت عکس هایی که با چشم بسته گرفته و بعدا متوجه آن می شوید، نجاتتان می دهد!
دوربین جلو
این دوربین در قسمت بالای صفحه نمایش در سمت چپ قرار دارد. این دوربین سلفی 24 مگا پیکسلی همانند دوربین های پشتی، می تواند عکس های ویژه ای را ثبت کند. این دوربین نیز در نوع خود از کیفیت بالایی برخوردار است و در مقایسه با رقبا، کیفیت مناسبی خواهد داشت.
بررسی عکس های سامسونگ گلکسی A920
در طی بررسی های انجام شده با این مدل، این نکته برداشت شد که اگرچه دوربین اصلی کیفیت خوب و قابل قبولی دارد، اما با زوم روی عکس ها پس از گرفته شدن، کمی از جزئیات تار شده و زیاد واضح نیستند. البته این امکان، به قدری نیست که کیفیت دوربین را زیر سوال ببرد. این تار شدن هنگام زوم، تا حدی طبیعی است. بنابراین این مشکل زیاد نگران کننده نیست.
برای عکاسی بوکه، یا عکس هایی با پسزمینه تار در گلکسی A920، که از دوربینهای 24 مگاپیکسلی اولیه و 5 مگاپیکسلی حسگر عمق استفاده میکند، باید حالت فوکوس زنده را انتخاب کنید. سه حسگر تعبیه شده بر روی این گوشی، به جز دوربین اصلی، اگرچه که توانسته اند کیفیت را بهبود دهند، اما در نوع خود بهترین نبوده اند. رزولوشن سنسورهای دارای لنز زوم و لنز واید کمی کم است، اما در نورپردازی مناسب در فضای باز، واقعاً عملکرد مناسبی دارند.
کیفیت ویدیو
در بخش ویدیو، شما با این مدل امکان ضبط ویدیوی 4K را خواهید داشت. اما به خاطر داشته باشید که ویژگی جلوگیری از لرزش و تثبیت کننده، تنها برای ضبط با کیفیت 1080p قرار داده شده است و فیلمهای 4K ممکن است کمی لرزان شوند. (در هیچ یک از دوربینهای A920تثبیتکننده نوری وجود ندارد)
علیرغم پشتیبانی از ویدیوی 4K، که از نظر تئوری باید بسیار واضح به نظر برسد، اما در طی بررسی های عملی مشخص شد، جزئیات نمایش داده شده در ویدیو، کمی تار به نظر میرسند و ویدیو های ضبط شده با این کیفیت، به اندازه ای که باید خوب نیست. این مدل، از قابلیت فوکوس مداوم استفاده می کند و می توانید در طی ضبط ویدیو، از آن استفاده کنید.
چیزی که کمی در این مدل گیج کننده است، مکانیسم مورد استفاده برای جابجایی بین دوربین ها در فیلم است. هنگامی که شروع به ضبط با دوربین اصلی کردید، مطلقاً راهی برای تغییر به دوربین فوق عریض وجود ندارد. تنها راه فیلمبرداری با دوربین فوق عریض این است که ابتدا در حالت عکس به آن سوئیچ کنید، چرا که هنگام فیلم برداری، می توانید آن را تغییر دهید.
دوربین A920، خوب یا متوسط؟
با تعبیه چهار دوربین که مشخصات آنها، حداقل روی کاغذ، چشمگیر است، توقع کیفیت بسیار بالاتری از این مدل در عکاسی وجود داشت. اکنون نیز کیفیت مناسب و بالایی دارد اما نسبت به چیری که تصور می شد، نتوانست تمام آنچه مورد انتظار بود را برآورده کند. به همین خاطر بسیاری از افراد، سنسور های دوربین به کار برده شده در این مدل را تا حدی نمایشی و برای زیبایی و فریب می دانند. نمی توان به طور قطع، اعلام کرد دوربین بد عمل می کند، اما انتظارات از این مدل، مخصوصا با این بازه قیمتی، کمی بالاتر بوده است.
اینترنت و اتصال
با توجه به اینکه این مدل در سال 2018 ارائه شد، تنها از اتصال 3G استفاده می کند. اگرچه امکان قراردادن 4G نیز در آن زمان وجود داشت، اما شرکت سامسونگ آن را ندیده گرفته و در این مدل قرار نداده است. علاوه بر آن، Wi-Fi دو بانده، بلوتوث 5.0 و پشتیبانی NFC در این گوشی سامسونگ قرار داده شده است. شما می توانید از Samsung Pay نیز با این گوشی استفاده کنید. نسخه استفاده شده در این مدل، جای ارتقا داشت که شرکت سامسونگ، به دلایل نامعلوم، این به روزرسانی را انجام نداده است.
کیفیت صدا و تماس
با توجه به اینکه بسیاری از افراد، از گوشی های هوشمند برای پخش فایل های چند رسانه ای استفاده می کنند، یکی از مهمترین ویژگی های هر گوشی هوشمند، پخش و کیفیت صدای آن است. در قسمت پایین این دستگاه، یک بلندگوی تکی وجود دارد که کیفیت آن معمولی رو به بالاست. ممکن است در شرایطی، صدا کمی خش خش داشته باشد اما دائمی نیست. علاوه بر آن جای گذاری بلندگو به صورتی است که می توان با دست، جلوی پخش صدا را گرفت و در این صورت صدا واضح به گوش نخواهد رسید.
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، جک هدفون قدیمی گوشی های اندروید در مدل A920 وجود دارد. این جک، یک ویژگی مثبت برای افرادی است که نمیخواهند با دانگل سروکار داشته باشند علاوه بر بلندگوهای پخش صدا، بلندگوی تماس و کیفیت تماس بسیار مناسب است. هم اسپیکر و هم میکروفون به کار برده شده برای این بخش، کیفیت مناسبی داشته و صدا به صورت واضح رد و بدل خواهد شد.
عملکرد و سخت افزار
شاید بتوان حیاتی ترین بخش یک تلفن هوشمند را سخت افزار آن دانست. سامسونگ گلکسی A920 در ساختار خود از چیپست هشت هسته ای اسنپدراگون 660 کوالکام استفاده می کند. این چیپست، یکی از میان رده های قدرتمند اسنپدراگون است و می تواند سرعت بالا و عملکرد مناسب را به همراه داشته باشد. البته اگرچه که این چیپست، یک چیپست قدرتمند در این بخش محسوب می شود، اما سامسونگ، جای استفاده از نمونه قدرتمند تری را در این گوشی داشته است، چرا که این چیپست، در گوشی هایی با قیمت کمی پایینتر نیز یافت می شود. برای مثال استفاده از حداقل اسنپدراگون 710، میتوانست این مدل را بسیار جذاب تر کند.
این گوشی، از پردازنده گرافیکی جداگانه نیز استفاده می کند. این پردازنده گرافیکی یا GPU با مدلAdreno 512 در سامسونگ A920 تعبیه شده که پردازش عملیات گرافیکی را به عهده دارد. به علاوه پردازنده مرکزی استفاده شده در آن از مدل هشت هسته ای – (4×2.2 GHz Kryo 260 Gold & 4×1.8 GHz Kryo 260 Silver) است که از قدرت مناسبی برخوردار بوده و می تواند بدون کندی و اصطلاحا لگ، برنامه های نسبتا سنگین را اجرا کند.
باتری و شارژ
سامسونگ گلکسی A920 دارای یک باتری 3800 میلی آمپر ساعتی است که مقدار آن بیشتر از گلکسی اس 9 و گلکسی اس 9 پلاس، یعنی پرچمداران همزمان با A920 تولید این شرکت می باشد. امکان استفاده از قابلیت شارژ بی سیم در این مدل وجود ندارد. اما سامسونگ گلکسی A920 از شارژ سریع پشتیبانی می کند و به شما امکان می دهد در صورت کم شدن باتری، به سرعت آن را شارژ کنید.
در تست های انجام شده توسط افراد مختلف، مشخص شده است که این مدل، از نگهداری شارژ بالایی برخوردار است. اگرچه نمی تواند در حالت کار مداوم، به مدت دو روز شارژ نگه دارد، اما از صفر تا صد شارژ در این مدل، بیشتر از یک روز کامل است.
ذخیره سازی
مدل مورد بحث ما در این بخش، از حافظه 128 گیگا بایتی با 6 گیگ رم استفاده می کند که برای عملکرد های عادی و حتی سنگین، مقدار بسیار مناسبی است. اگرچه که کاربر تنها با حدود 109 گیگ حافظه خالی مواجه می شود، اما این مقدار برای کاربرد های عادی می تواند مناسب باشد. علاوه بر آن، در صورتی که با توجه به فعالیت های شما، این مقدار فضای ذخیره سازی داخلی، مناسب نیست، یک اسلات microSD نیز برای استفاده از حافظه جانبی طراحی شده است که از کارت های تا 512 گیگابایت پشتیبانی می کند.
اسلات کارت حافظه، با سیمکارت مشترک نبوده و می توانید همزمان با داشتن آن، از دو سیمکارت نیز استفاده کنید که خود ویژگی مثبت این مدل تلقی می شود.
اتصالات و قابلیت ها
از ویژگی های اتصال گوشی سامسونگ می توان به پورت USB Type-C 2.0، قطب نما، جک 3.5 میلی متری و صفحه نمایش همیشه روشن اشاره کرد. علاوه بر این، گلکسی A920 (2018) دارای حسگر اثر انگشت و مجهز به فناوری تشخیص چهره برای باز کردن قفل دستگاه است.
سنسور حسگر اثر انگشت، عملکرد بسیار مناسبی داشته، اما شاید تشخیص چهره این مدل، نسبت به هم رده های خود کمی کندتر باشد. این گوشی از انتقال بی سیم محتوای نمایشگر به مانیتور خارجی از طریق Miracast پشتیبانی می کند. این قابلیت، باعث می شود تا بدون نیاز به ابزار انتقال مانند کابل، محتویات نمایشگر تلفن خود را بر روی مانیتور خارجی نمایش دهید. علاوه بر نکات ذکر شده، با آداپتور OTG می توان تجهیزات جانبی مانند USB stick ها را از طریق درگاه USB به گوشی متصل کرد. این مدل حسگرهایی مانند ژیروسکوپ، شتاب سنج، و امکاناتی مثل nfc را نیز پشتیبانی می کند و می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
نتیجه گیری
شرکت سامسونگ، توانسته در همه بخش ها سر و صدای زیادی به پا کند و خلاقیت بالایی در طراحی و ارائه محصولات خود، مخصوصا گوشی های هوشمند خود داشته باشد. ارائه این گوشی A920 در سال 2019 چنان سر و صدایی به پا کرد که توقعات از ارائه پرچمدار این شرکت، تا حد زیادی بالا رفت. البته که سامسونگ به خوبی توانست به این توقعات، پاسخ مثبت دهد.
با این اوصاف، می توان به جرات این مدل را یک سر و گردن از هم رده های هم زمان خود بالاتر دانست و این واقعیت، انکار ناپذیر است. دوربین قدرتمند در این مدل، به همراه سخت افزار مناسب و طراحی زیبا، همگی باعث محبوبیت این گوشی در زمان خود شده است. شاید بتوان امروز، با این قیمت گوشی هایی را انتخاب کرد که از نرم افزار، سخت افزار و دوربین بهتری بهره می برند. اما اکنون نیز با گذشت مدتی از ارائه این محصول به بازار، هنوز ارزش خرید خود را از دست نداده و می تواند با دستگاه های مختلفی به رقابت بپردازد. اکنون تنها مشکل این مدل را شاید بتوان اندروید پایینتر دانست، در غیر این صورت، تمامی مشخصات یک گوشی هوشمند مناسب را در قیمت خود (و حتی در مقایسه با قیمت های بالاتر) خواهد داشت.
با ما در ذربین اکو موبایل همراه باشید تا مطالب به روز را به اطلاع شما برسانیم
اقتصادی ترین فروشگاه اینترنتی موبایل ایران اکو موبایل
اینستاگرام رسمی سایت اکو موبایل
Reviews
There are no reviews yet.