نقد و بررسی سامسونگ گلکسی S10 پلاس قسمت دوم:
ما در قسمت اول نقد و بررسی سامسونگ گلکسی اس 10 پلاس به صورت کامل مقدمه ای برای رونمایی از این مدل بسیار جذاب بیان کردیم که به این موضوع اشاره کردیم که بعد از دهمین سالگرد سری S قرار است تا دنیایی بسیار شگفت انگیز در رقابت بین غول های بزرگ دنیای اسمارت فون ها شاهد باشیم و سامسونگ گلکسی S10 قرار است نقطه عطف این تحول بزرگ باشد.
ما در قسمت اول ذره بین اکوموبایل سعی کردیم تا با اشاره به زبان طراحی این گوشی هوشمند بتوانیم به صورت کامل خلاقیت مهندسین این شرکت کره ای را به رشته تحریر در بیاوریم ولی در قسمت اول علاوه بر اشاره به زبان طراحی ما به صفحه نمایش، دوربین های S10 و باتری این گوشی هوشمند پرداختیم و در این قسمت قرار است تا به ابعاد بیشتری از سامسونگ گلکسی S10 پلاس بپردازیم پس با اکوموبایل تا انتها همراه باشید.
در این مقاله قرار است تا به ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری گوشی سامسونگ گلکسی S10 پلاس به صورت مفصل بپردازیم.
نرم افزار و رابط کاربری گلکسی S10 پلاس:
شرکت سامسونگ چندین سال است که رابط کاربری مخصوص خود را راه اندازی کرده است و با رابط کاربری اختصاصی خود به نام اکسپرینس(Experience) روانه بازار کرده است ولی در سال 2018 سامسونگ سعی کرد با بروز رسانی این سیستم سعی کرد تا با ارائه نسخه اختصاصی رابط کاربری جدید خود به نام OneUI رابط کاربری اکسپرینس را به دست فراموشی بسپارد.
ولی گلکسی S10 پلاس با توجه به استفاده از اندروید پای Pie یا اندروید 9 تلفیقی از OneUi و اندروید 9 ترکیبی بسیار جذاب برای کهکشانی ها شده و توانسته اند میدان را به دست بگیرند و اگر قرار باشد تا سرعت و قدرت این دو یعنی نرم افزار و رابط کاربری را در کنار هم بررسی کنیم متوجه می شویم که این دو توانسته اند قدرت و سرعت را به کاربران ارائه بدهند.
رابط کاربری OneUi:
این رابط کاربری توانسته است تعامل بسیار زیادی با کاربران برقرار کند ویکی از دلایل موفقیت سامسونگ در این مدل دسترسی آسان تر کاربران به بخش های مختلف و اپلیکیشن ها و راحتی کار کردن می تواند خیلی از کاربرانی که به رابط کاربری این شرکت نقد داشتند بسیار امیدوار کند.
همان طور که میدانید، UI مخفف user interface به معنای رابط کاربری است. پس One UI در زبان فارسی به معنی رابط کاربری وان میباشد. این رابط کاربری ساخت شرکت سامسونگ بوده و جایگزینی برای رابط کاربری محبوب Samsung Experience خواهد بود. نسخهی اصلی این رابط کاربری برای اولین بار در روز ۲۴ دسامبر ۲۰۱۸ برای دستگاههای سری گلکسی S9 در چند کشور محدود به صورت آپدیت نرم افزاری ارائه شد. از ژانویهی ۲۰۱۹، این رابط کاربری جدید رسما برای اسمارت فونهای سری گلکسی S9 و گلکسی نوت ۹ ارائه شده است. به غیر از پرچمداران جدید سامسونگ، یعنی اسمارت فونهای سری S10 یعنی گلکسی S10 و گلکسی S10+ و گلکسی S10e دستگاه هایی چون گلکسی A9، گلکسی Tab S4و چند دستگاه دیگر هم در چند ماه آینده به One UI مجهز خواهند شد. رابط کاربری One بر پایهی اندروید ۹ (اندروید Pie) میباشد.
علاوه بر تمام نکات بیان شده درباره رابط کاربری گلکسی S10 پلاس باید به قابلیت Night Mode نیز اشاره کرد که این قابلیت برای این طراحی شده است تا کاربران بتوانند تا وقتی در شب با گوشی کار می کنند این سیستم یا قابلیت را فعال کنند تا نور زیاد به چشم آن ها آسیب وارد نکند و همین نکات جزئی جذاب است که در کنار هم توانسته دهمین پسر از خانواده کهکشانی ها را اینقدر جذاب و دوست داشتنی کند و تمام علاقه مندان به این مدل بالاخره این شاهکار هنری را از سامسونگ دریافت کردند.
سخت افزار گلکسی اس 10 پلاس:
شاید برای شما جالب باشد که گلکسی S10 پلاس در کشورهای آمریکا، چین و چند کشور دیگر با چیپست اسنپدراگون 855 ارائه بازار می شود ولی در کشورهای اروپایی و ایران با چیپست اگزینوس 9820 روانه بازار شده است این چیپست با قدرت لیتوگرافی 8 نانومتری و یک واحد پردازش عصبی جداگانه به نام NPU که همین موضوع موجب می شود تا قدرت این مدل در پردازش های مرتبط با هوش مصنوعی همانند تشخیص سوژه، واقعیت افزوده عملکرد بسیار قدرتمندتری داشته باشد و در همین ابتدا متوجه می شویم که سامسونگ تمام توان سخت افزاری خود را در اس 10 پلاس به خرج داده است تا رقبای خود را به چالش جدی دعوت کند و به حق می توان دهمین فرزند خلف سری S را لایق لقب پرچمدار این شرکت بدانیم.
سامسونگ یا اپل؟
اگر بخواهیم سیستم سخت افزاری سامسونگ و اپل را با هم مقایسه کنیم می توانیم به آزمایش multi-score speed که گلکسی S10 پلاس نمره 11002 را به دست آورد و آیفون XS نمره 11481 را به دست آورد رجوع کنیم که نشان دهنده این است که هنوز آیفون در بخش و بعد سخت افزاری قدرتمندتر از این شرکت کره ای عمل کرده البته دیگر نباید به سری 11 آیفون اشاره کرد چون طبیعتا فاصله زیاد است و شاید اپل در بخش سخت افزاری قصد دارد تا با سرعت بیشتری حرکت کند.
اگر یادتان باشد، سال گذشته گلکسی S9 با ۴ گیگ رم به بازار عرضه شد. حال سامسونگ در این قسمت هم دست به تحول بسیار بزرگی دست زده و برای گلکسی S10 پلاس از ۸ گیگ حافظه رم استفاده کرده است. این گوشی در دو مدل با ۱۲۸ یا ۵۱۲ گیگ حافظه داخلی عرضه میشود و دیگر خبری از مدل ۶۴ گیگی برای پرچمداران سامسونگی نیست. ضمنا مثل گذشته، S10 از کارت حافظه جانبی microSD تا ۵۱۲ گیگابایت به جای سیمکارت دوم پشتیبانی میکند.
پردازنده هشت هسته ای که شامل 2 هسته 2.73 گیگاهرتزی Mongoose M4 تشکیل شده است که وظیفه پردازش های بسیار قوی گلکسی S10 پلاس را بر عهده می گیرد و 2 هسته میانی Cortex A75 و باقی هسته های این پردازنده 4 هسته Cortex A55 کم مصرف است که جذابیت زیادی به پردازش های این مدل از سامسونگ داده است.
یکی از کارهای ستودنی سامسونگ، ارتقای حافظهی رم و حافظهی ذخیرهسازی نسخهی پایهی گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس از ۴ / ۶۴ و ۶ / ۶۴ گیگابایت در نسل گذشته به ۸ و ۱۲۸ گیگابایت است. البته، نسخهی ویژهای از گلکسی اس ۱۰ پلاس با ۱۲ گیگابایت رم و یک ترابایت حافظهی ذخیرهسازی نیز عرضه خواهد شد. درضمن، هنوز هم امکان ارتقای حافظه ازطریق درگاه کارت microSD تا سقف ۵۱۲ گیگابایت وجود دارد. برخلاف تصور ابتدایی ما، کهکشانیهای جدید سامسونگ از حافظهی UFS 3.0 بهره نمیبرند و شرکت سازنده نسل جدید را نیز با حافظهی UFS 2.1 عرضه میکند.
شرکت سامسونگ اعلام کرده است تا با استفاده از سیستم خنک کننده برای پردزانده های خود گلکسی S10 پلاس در اجرای مداوم بازی های اندرویدی افزایش دما پیدا نمی کند و شما می توانید بدون اینکه دستگاه شما افزایش دما داشته باشد به راحتی از بازی کردن با سامسونگ اس 10 پلاس لذت ببرید.
خلاصه که گلکسی S10 پلاس قدرت پردازش بالایی دارد البته شاید کمی ضعیف تر از اپل ولی شما می توانید به این مدل اعتماد کنید و تجربه بسیار جذابی از کار کردن با این مدل داشته باشید.
باتری قدرتمند:
یکی از نکات بسیار مهم در انتخاب گوشی هوشمند برای خیلی از کاربران باتری اسمارت فون است و دقت زیادی در انتخاب می کنند فاکتور بسیار مهم برای کاربران قدرت باتری است و تمام شرکت ها مجبورند با اینکه هر روز زبان طراحی گوشی های هوشمند کوچک و کوچک تر می شود باتری ها را قوی تر کنند و شرکت سامسونگ نیز یکی از پرچمداران این حوزه است.
فبلت پرچمدار خود را با باتری حجیم ۴,۱۰۰ میلیآمپرساعتی عرضه میکند و مدعی است با چنین ظرفیتی، گلکسی اس ۱۰ پلاس کاربر را تمام روز همراهی خواهد کرد. درضمن، بهکمک واحد پردازش عصبی اکسینوس ۹۸۲۰، گوشی الگوی مصرفی فرد و کاربریهای روزمرهی او را میآموزد و بدینترتیب، طول عمر باتری بهشکل بهتری مدیریت میشود.
و سامسونگ اعلام کرده است که گلکسی S10 پلاس توان شارژدهی هوشمند در 24 ساعت را دارد و تنها کسانی که می توانند این گفته شرکت سامسونگ را تصدیق کنند کاربران هستند تا با استفاده های مختلف می توانند این ادعا را تایید یا نقض کنند.
در این مقاله سعی کردیم تا با تکمیل بررسی همه ابعاد گلکسی S10 پلاس شما را با این فرزند دهم خانواده کهکشانی ها آشنا کنیم، امیدواریم تا از مطالعه این مقاله به زبان ساده لذت برده باشید و بی صبرانه منتظر هستیم تا شما نیز نظرات وتجربیات خود در رابطه با این مدل با ما و دیگر علاقه مندان در میان بگذارید.