ذره بین اکو موبایل

دسترسی به اطلاعات گوشی از طریق جیمیل

دسترسی به اطلاعات گوشی از طریق جیمیل

دسترسی به اطلاعات گوشی از طریق جیمیل

 اگر گوشی اندرویدی شما گم شده یا به سرقت رفته باشد پیشنهاد می شود از قبل یک اکانت گوگل (جیمیل) روی دستگاه نصب و فعال کرده باشید. در چنین مواقعی شما می توانید به اطلاعات گوشی خود دسترسی پیدا کنید. در واقع می توانید از طریق گوشی هوشمند، تبلت، کامپیوتر و هر دستگاه دیگری که به اینترنت دسترسی پیدا می کند، اطلاعات دستگاه خود را به Gmail انتقال دهید. اگر دستگاه شما سرقت رفته باشد با کمک جیمیل می توانید از راه دور آن را کنترل کرده و یا اطلاعات شخصی خود را پاک کنید تا سوء استفاده ای از اطلاعات شما اتفاق نیفتد. اما این اتفاق چگونه رخ می دهد و برای دسترسی به اطلاعات گوشی از طریق جیمیل چه باید کرد؟

چگونه به اطلاعات گوشی از طریق Gmail دسترسی پیدا کنیم؟

چگونه به اطلاعات گوشی از طریق Gmail دسترسی پیدا کنیم؟

آموزش دسترسی به اطلاعات گوشی توسط Gmail

برای فعال کردن اکانت گوگل (جیمیل) در دستگاه اندرویدی نظیر گوشی های برند سامسونگ و با فعال کردن گزینه بک آپ به صورت خودکار اطلاعات شخصی شما از جمله تصاویر، ویدیوها مخاطبین و غیره …در اکانت شما آپلود می شوند. همان طور که گفته شد از قبل یک اکانت جیمیل به گوشی خود اضافه کنید و باید گزینه بک آپ را انتخاب کرده باشید. نخستین کار ایجاد یک حساب کاربری Gmail می باشد و در مرحله بعد لازم است این حساب کاربری را به گوشی اندروید خود اضافه کنید.

۱) از طریق راه حل زیر می توانید حساب کاربری (جیمیل) را به دستگاه اندرویدی خود اضافه کنید.

Setting 》Usere 》Acconuts 》Add Accounts

۲)گزینه پشتیبان را (Backap) از مسیر زیر انتخاب و فعال کنید؛

Setting 》Googel 》 Backup = on

۳)با این کار اطلاعات شخصی شما روی جیمیلتان آپلود می شود.

ساخت اکانت گوگل و پشتیبان گیری از اطلاعات بر روی آن

پاک کردن اطلاعات گوشی از طریق جیمیل

برای پاک کردن اطلاعات شخصی گوشی خود از طریق جیمیل (گوگل) طبق مراحل زیر عمل کنید:

به آدرس https://www.google.com/android/find در گوگل بروید و در صفحه Findmydevice به معنای “دستگاهم را پیدا کن” کلیک کرده و سپس بعد از اعتبار سنجی و وارد اکانت جیمیلی خودتان که قبلا روی گوشی خود فعال کرده بودید می شوید. در این جا صفحه ای برای شما نمایش داده می شود که در آن لیست دستگاه های اندروید خود را مشاهده می کنید.

نکته مهم: توجه داشته باشید در این مواقع تمامی داده های دستگاه شما برای همیشه پاک می شود و اگر دستگاه آفلاین باشد هر زمانی که مجدد آنلاین شوید داده های دستگاه پاک خواهد شد.

پاک شدن اطلاعات از روی گوشی بسیار ناخوشایند و نگران کننده است. از این رو ساخت اکانت در جیمیل راه حل ساده ای است که می توانید اطلاعات گوشی تان را بک آپ گرفته و در صورت خراب شدن گوشی یا حذف اطلاعات آن، امکان دسترسی به اطلاعات را داشته باشید. همچنین در صورتی که گوشی تان سرقت یا مفقود شده باشد، با کمک همین اکانت جیمل می توانید اطلاعات را از روی گوشی خود کاملا پاک کنید تا از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری نمایید. این اطلاعات برای کاربران گوشی های اندرویدی نظیر دارندگان موبایل های نوکیا، موبایل های جی پلاس و … کاربردی می باشد.

پاک کردن اطلاعات در گوشی های مفقودی یا سرقت شده

پاک کردن اطلاعات در گوشی های مفقودی یا سرقت شده

کلام آخر آنکه …

حساب کاربری Gmail یکی از امکاناتی که به کمک آن می توان اقدامات جالبی را توسط گوشی های همراه به انجام رساند. یکی از این اقدامات، دسترسی به اطلاعاتی است که از قبل در این حساب کاربری ایجاد و بارگذاری شده اند. شما به سادگی به ایجاد حساب کاربری جیمیل خود، می توانید کلیه اطلاعاتتان را در این حساب ذخیره سازی کنید و هر زمانی که به دلایل متعدد دسترسی به گوشی برایتان مقدور نبود، (سرقت گوشی، مفقودی، خرابی و …) به آنها دسترسی داشته باشید. اطلاعاتی که در این مطلب عنوان شد برای کاربران گوشی های اندرویدی کاربردی است و دارندگان گوشی های شیائومی، سامسونگ و … می توانند با بهره گیری از آن، مانع از به سرقت رفتن اطلاعات و سوء استفاده در زمان سرقت و یا مفقودی گوشی شوند.

سوالات متداول درباره دسترسی به اطلاعات گوشی از طریق جیمیل

آیا می توان اطلاعات گوشی را پس از به سرقت رفتن موبایل بازیابی کرد؟

اگر قبل از به سرقت رفتن موبایل، حساب کاربری جیمیل را ایجاد کرده و یک نسخه بک آپ از اطلاعات خود در آن ذخیره سازی نموده باشید، قادر خواهید بود به اطلاعات گوشی در هر زمانی دسترسی داشته باشید.

اگر گوشی موبایلم سرقت شد، چگونه اطلاعات گوشی را پاک کنم؟

شما می توانید با ورود به سایت https://www.google.com/android/find در قسمت Find My Device به اطلاعات حساب کاربری خود دسترسی پیدا کرده و در راستای پاک کردن آنها گام بردارید. البته این اقدام منجر به حذف همیشگی اطلاعاتتان خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.